+36 (70) 778-9302
Reducere de 3% pentru rezervări online!
+36 (70) 778-9302
Oferte speciale

Conferinţe

Konferencia hotel Mezőkövesd

 

 

Zsóry Hotel Fit**** oferte de conferinţe, Spa si wellness în Ungaria. Hotelul are două săli de conferinţe care au o capacitate 120-150 persoane.

konferencia_uj.jpg

Capacitatea sălirol de conferinţe caracteristicle sălilor


Sala I.
Sala II.
Dimensiuni:13,75m x 9,8 m = 135 m222 m x 6,6 m = 145 m2
Aranjament de tip teatru:120 pers.150 pers.
Aranjament tip sală de scoală:70 pers.80 pers.
Aranjament în forma U:40 pers.50 pers.
Caracteristici :Covor, lumina naturala, draperie, internet wirelesPardoseală lumina naturală praperie, internet wireles

Echipament technice:

Echipament technice:
folosite liber,televizor, ecran de protecţie, sistem stereo

Echipament technice cu taxă: filipchart, cd-proiector,laptop, proiector microfon ou fir+ sistem de sunet, copiator, film


Pauze:

Dacă solicitaţi colegii noştri vă oferă cafea, ceaiuri speciale, cocteluri non-alcolice suc de fructe

Oferte Pt. Pauze

Pauza
I.

Cafea, ceai, apă minerala
Pauza II.

Cafea, ceai, apă minerala, răcoritoare, prăjituri,biscuiţi, 2 buc. Sendviciuri sau fructe/pers.

Mese

Hotelul nostru are un restaurant cu o capacitate de 80 pers., dar în caz de nevoie asigurăm locuri suplimentare. Cu ocazia unor evenimente – la cerere- vă asigurăm masă de tip bufet sau continental în timpul verii în parcul hotelului organizăm grătar, team-building. Solicitaţi ofertele noastre, pe care noi vă punem la dispoziţie în raport cu nevoile şi concepţiile dus.

Oferte PT:  grupuri,programe

Vă oferim team-Building, care de poate ţine în camera de banchet din Hotel, în parc, sau în spatele hotelului, pe o zonă ierboasă, împădurita. La aceste programe pot participa 8-10 pers, durata de 1.5-2 ore. Lucrările create de participanţi, rezultatele sînt apreciate, şi de pot cîstigate diferite premii de ex. Locul I. O butelie de vin etichetat special.

La sfîrşitul zilei vă organizăm un concurs de karaoke, si în sfîrsit are loc o ceremonie unde împărţim premii PT. cei mai buni.

Participanţii, în bucătăria hotelului sau în aer liber, pregătesc o măncare dată, sub supravegherea, soefului nostru. O persoană curătă cartofi, o altă persoană morcovi, al treila taie carne etc., iar în sfîrsit fiecară mănîncă ce a grătit.

Lasertag

Joc tratecic în aer liber, oare se poate juca. În pădure, parc, sau în alăbire armele la ser sint de sigurantă, sînt fără muniţie, nu poluază natura. De poate juca de la vîrsta de 8- pînă 88 de ani, se armele laser sînt foarte exacte, au o gamă 150m. Sînt moderne şi exacte potrivit critetiilor din secolul 21.funcţionează ou lumină infradosie durata jocurilor ni este limitată, participanţi max 20 de persoane.

Nici seara nu vă lăsăm să vă plictisiţi, puteţi folosi si în această perioadă secţia wellnes şi barul de noapte. În afară de areste avenţi la dipoziţie, joc de fotbal,darts, pool table.

Vă mai organizăm concurs de karaoce,sau dansuri folclorice, dansuri latine etc.

Prezenttaţi de artisti învitaţi. Mai organizăm spectacole folslorice, majodete fanfară etc.

În afară de cele oferte vă satisfacem şi alte cereri specifice concepţiilor dus.

Programe în oraşul Mezőkövesd si împrejurimi vacanţă activa

Quad:

La periferia Mezőkövesd se află un teritoriu 1,5-2 ha, sigurul teren de quad

este deschis întot anul.între orele 10:00-18:00 se pot închiria quaduri de 50-500 cm3. In total 7 bucaţi.

Lungi mea terenului este de 2000m terenul este projectat cu obstacole, poduri,tuneruli,îar PT. Copii avem un teren mai mic, izolat de terenul mare

Ciclism:

De la staţiunea Zsóra-oraşul- Mezőkövesd este accesibil si cu bicicleta. Distanţa este de 3 km. De la Mezőkövesd, Bogács si szomolya este numai la 10 km. Diatanţă mai depadte la numai cîtva km se află munţii Bükk. Este de preferabil o tură la Subalyuk, care de află la marginea comunei Cserépfalu, unde arheolog au găsit cele mai cechi urme ale omului-neandertal din regiune Europa centrală. Iar tot în acest loc au găsit oasele unei femei si 3 copii.

Vă mai recomandăm să facţi o vizită în Eger una din cere mai frumase oraşe de stik baroc din Ungaria, sau Noszvaj – Sikfőkút-, unde vă puteţi odihni lînga unlac foarte frumos, sau în pădure lîngă un inzvor vă asigurăm. Conducător detură.

Vizita la strandul Zsóry Musafirii nostrii poate să facă baie în apa termală „Zsóry”, pentru copii şi tiner. Sînt asigate bazine cu apă caldă, apă rece, bazin de aventuri, piscină de înnot, piscină cu valuri în orce perioada a anului se pot vizita piscinele cu apă termală si piscina de înnot. Celelalte bazine se pot folosi numai în periodele mai-Septembrie.

Programe culturale

Vizitarea oraşului Mezőkövesd: Vizitona oraşului cu ghid,cu întrare în următoarele muzee, muzeul Matyó,muzeul Agricultural, Hadas- Tipskansen-care de tip ţărănesi (casă memorială-Kisjankobori, case de păpusi, atelier de turtă dulce, atelier de oliar)popochia ST. László

Programe gastronomice

Bea vin-Gulaş party

Locuri posible: Tiborddaroc, Bogács,Noszvaj, transport cu autobus, degustare de vinuri specifice din zonele Eger şi poalele munţilor Bükk. Organizarea gătiri în aer liber-gătim un gustos gulaş PT. Cei ce sţiu călării, au posibilitate de călărie.

-Cina Renassance-

Are loc: restaurantul hotelului. Vă oferim o seara renassance, cu feli de mîncare corăspunzător stilului, decoraţii potrivite chelneri în costume medievale.În cursul mesei vă prezentăm dansuri autentice, cu muzică autentică.

47.797528 20.528822